Servicii Profi Spray Company

Revizia Simpla implica înlocuirea uleiului din motor si a filtrelor.
Uleiul trebuie schimbat anual, indiferent de rulajul efectuat, deoarece acesta iși pierde propietațile în timp. Se schimbă la numărul de Kilometri, în funcție de indicațiile fiecărui producător.

Diagnosticarea computerizată a sistemelor electronice se referă la utilizarea unei interfețe care comunică cu toate modulele de comandă instalate în autovehicul. Prin intermediul acesteia se pot face calibrări, codări și instalare de componente.

Intervenția la partea mecanică este un proces care cuprinde constatarea defectelor și remedierea acestora prin înlocuire de componente precum și reglaje.

Intervenția la sistemul de climatizare presupune atât reparații și întreținere (igienizare) cât și îmbunătățiri.
Oferim servicii de instalare a sistemelor de încălzire în staționare (cum ar fi “Webasto” sau “Eberspaecher”) precum și de răcire.

Oferim servicii de extragere a bujiilor incandescente și a injectoarelor, blocate sau rupte, fără demontare de chiuloasa precum și alte lucrări de ajustare (șuruburi rupte)

Oferim servicii complete de întreținere și reparații mecanice pentru toata gama de camioane, autoutilitare si autoturisme.
Oferim programe dedicate și personalizate în funcție de organizarea fiecărei companii.