Aplicatii Maritime si Navale

Vopsire coca barci de agrement

Orice navă care fncționează pe sau în jurul apei prezintă o multitudine de provocări pentru întreținere și siguranță – iar Bullet Liner se poate aplica pe majoritate. Nimic nu bate proprietățile de etanșare la apă ale Bullet Liner pentru a oferi o barieră sigură între ocean, râu, lac și chiar apa de ploaie și coca sau puntea bărcii. Aderă la aproape orice suprafață și este deosebit de abil în a proteja bărcile metalice de rugina și coroziune. Pe lângă adăugarea de ani de viață, aplicarea Bullet Liner îmbunătățește și valoarea de revânzare.

Vopsire Punte Barci de tot felul

Când vine vorba de siguranță sporită, dacă sunteți în căutarea unei vopsea anti-alunecare pentru punte de bărci marine sau pentru cocă, noi avem solutia. Punțile bărcilor și alte suprafețe protejate cu Bullet Liner au o textură unică pentru o așezare sau o prindere sigură. Indiferent cât de agitată este apa, Bullet Liner oferă o siguranță îmbunătățită.

Vopsire Remorca Barci și orice accesoriu

Capacitățile de potrivire a culorilor Bullet Liner sunt uimitoare, iar protecția UV avansată din punct de vedere științific vă va menține ambarcațiunea să arate frumos, fără decolorare. Bucurați-vă de aventurile maritime cu încredere știind că protecția ambarcațiunii dumneavoastră nu va fi afectată de elemente sau vreme – și nu se va desprinde, decoji sau crăpa.

Pentru mai multe informații, contactați un aplicator Bullet Liner pentru a afla mai multe despre modul în care stratul nostru de protecție din poliuree vă poate menține nava și planurile maritime să navigheze în direcția corectă.