Aplicatii Vehicule Industriale

Vopsire Integrala sau pe elemente ale vehiculelor de tractare

Orice mediu sau situație care necesită vehicule sau echipamente grele este mult mai potrivită pentru siguranță și performanță atunci când Bullet Liner este la locul de muncă. Nu numai că stratul nostru de pulverizare cu poliuree avansat tehnologic ajută la protejarea echipamentului de daune exterioare, zgârieturi și lovituri, dar îmbunătățește și așezarea pe, în și în jurul setărilor echipamentelor grele.

Vopsire Suprastructuri

Bullet Liner aderă la majoritatea suprafețelor și va adăuga protecție și siguranță superioară vehiculelor dvs., cu majoritatea aplicațiilor în orice vreme sau setare de proiect.

Vopsire Utilaje Diverse

Deoarece investiți semnificativ în echipamente și forță de muncă, Bullet Liner ajută la atenuarea daunelor potențiale și a timpului de nefuncționare costisitor. Deosebit de favorabil în condiții umede, elastomerul cu pulverizare Bullet Liner previne rugina și coroziunea, prelungind durata de viață și valoarea flotei dumneavoastră. Pulverizați-l pe benzile roților, trenul de rulare, carcasele culbutoarelor, zonele aripilor sau oriunde există potențialul de rugină sau deteriorări potențiale să-și aducă amploarea echipamentului dumneavoastră.

Vopsire Containere

Containere sunt folosite în scopuri cât mai diverse.

De la transportul bunurilor de orice fel, la depozitarea oricăror mărfuri, de la transformarea lor în bucătarii mobile sau în birouri și dormitoare, containerele au nevoie de protecție exterioara și interioară.

Bullet Liner este soluția perfecta de protecție anti rugina, protecție la coroziune sau lovituri.

De aemenea, Bullet Liner este certificat microbiologic pentru contact cu mâncarea.

Vopsiri Utilaje Agricole și Utilaje Constrictii

Bullet Liner aderă la majoritatea suprafețelor și va adăuga protecție și siguranță superioară vehiculelor dvs., cu majoritatea aplicațiilor în orice vreme sau setare de proiect.

Contactați un aplicator astăzi pentru a afla cum Bullet Liner vă poate îmbunătăți rezultatul operațional și productivitatea, mai ales atunci când afacerea dvs. depinde de funcționalitatea și siguranța camionului utilitar, a vehiculului sau a flotei dvs. complete.

Protectie Masini de Transport deseuri

Bullet Paint este soluția perfecta de protecție pentru toate tipurile de suprafețe care intra în contact cu elemente abrazive sau periculoase.

Una dintre aplicațiile standard este pentru mașinile de gunoi.

Stratul de elastomer bazat pe poliureea asigura durata în timp a tuturor suprafetelor, protecția la rugina, dar asigura și estetica minimă ale acestor utilaje.