Profi Spray Company

Istoric

Suntem o companie activă în industria construcțiilor și izolațiilor, care oferă servicii transparente și prompte in toata România.

Compania noastră se remarcă prin seriozitatea și calitatea serviciilor oferite, oferind clienților garanția durabilității pe termen lung a produselor și serviciilor prestate.

În prezent, suntem echipați cu cele mai noi tehnologii și echipamente pentru a asigura clienții nostri că oferimcele mai bune soluții și servicii posibile.

Promptitudinea și profesionalismul sunt două dintre valorile noastre de bază, iar acest lucru se reflectă în abordarea companiei de a servi clienții într-un mod eficient și cu un nivel ridicat de satisfacție.

Cu o experiență de peste 13 ani în industria construcțiilor și izolațiilor, suntem bine poziționați pentru a satisface nevoile și cerințele clienților dumneavoastră, indiferent de natura proiectelor lor.

Compania noastră continua să prospere, oferind servicii de calitate superioară și respectând valorile și principiile noastre de bază.

Calitatea Serviciilor

Oferim o experiență superioară în pulverizarea vopselurilor poliureice și spuma poliuretanică pentru orice tip de lucrare industriala sau domestica.

Serviciul pe care îl obțineți cu echipa noastra este diferit de orice serviciu pe care l-ați experimentat.

Nu vom recomanda niciodată metode sau produse chimice pe care noi nu le putem garanta. Veți ști întotdeauna exact ce se întâmplă, astfel încât să puteți lua deciziile corecte pentru casa, sediul afacerii  sau autovehicul dvs., dar… și pentru portofel :):)

Folosim tehnologii si echipamente adaptate oricărei infrastructuri, astfel asigurând servicii de calitate în orice lucrare contractată.

Human Touch

Este vorba despre oameni.

La Profi Spray Company nu luăm doar proiecte, ci oferim rezultate garantate pana la 25 de ani.

Lucrăm pentru OAMENI!

Afacere Locala

Ne gândim la orașul Afumați ca la casa noastră, la locul unde muncim, unde ne facem cumpărăturile, unde ne creștem copiii.

Facem parte din această comunitate și se vede. Iubim oamenii și comunitatea din Afumați, motiv pentru care ne veți vedea implicați în comunitate și susținând organizațiile locale.

Nu am schimba orașul Afumați cu nicio altă comunitate și suntem mândri să spunem că suntem o afacere deținută la nivel local.

Certificari si Acreditari