Aplicatii Vehicule Comerciale

Podele, Pereți și Tavane Autoutilitare/ dube

Operați o furgonetă de marfă? Atunci știi că este cheia vieții tale. Vehiculele scoase din funcțiune – care au fost lăsate pe marginea magazinului din cauza daunelor interioare sau exterioare – pot costa operatorii atenți la buget și întreprinderile mici mult mai mult decât o simplă factură de reparație. În plus, mărfurile valoroase care se deteriorează în timpul tranzitului – din cauza alunecării în jurul unei podele neasigurate – poate, de asemenea, să acumuleze rapid profituri pierdute și chiar să încordeze relațiile valoroase cu clienții.

Vopsire Praguri
Vehiculele de marfă protejate în interior și în exterior cu Bullet Liner rămân pe drum mai mult timp. Tehnologia noastră avansată de protecție cu poliuree prin pulverizare protejează suprafețele vehiculelor și ale încărcăturii de daune costisitoare, oferind în același timp nenumărate beneficii importante de siguranță.
Vopsire Bandouri Laterale
Cele mai expuse elemente ale caroseriei sunt landourile laterale din plastic, care, împreună cu barele de protecție fata-spate, asigura protecția caroseriei la micile impacturi, pietre, crengi, pământ, atingeri în parcări, atingeri în santiere sau pe orice drum.
Vopsire Contraaripi

Deosebit de favorabil în condiții umede, etanșantul Bullet Liner previne rugina și coroziunea, prelungind durata de viață a echipamentului dumneavoastră valoros. Bullet Liner aderă la majoritatea suprafețelor și va oferi o viață de protecție superioară și siguranță pentru majoritatea aplicațiilor.

Vopsire bara fata/ Bara Spate
Virajele, dealurile și opririle rapide pot duce la deplasarea periculoasă a încărcăturii, care poate provoca derapaje și posibile accidente, crescând potențialul de rănire gravă a operatorului. Folosirea Bullet Liner în camionetă limitează semnificativ potențialul de a ajunge cu bunuri, materiale, consumabile și alte bunuri prețioase esențiale pentru afacerea dumneavoastră.
Vopsire Integrala

Vopsirea integrala cu Bullet Liner protejează caroseria în orice condiții de rulare. o Autoutilitara care muncește în cele mai grele condiții, vopsirea integrala permite o protecție totala în orice mediu. Vopseaua nu se cojește, cu face bule, nu crapă și n se decojeste în aproape orice condiție o expunem.

Vopsire Carcase Oglinzi

Etanșantul Bullet Liner previne orice lovitură spărtură sau zgârietură, prelungind durata de viață oricărei parte a caroseriei.

Bullet Liner aderă la majoritatea suprafețelor și va oferi o viață de protecție superioară și siguranță pentru majoritatea aplicațiilor.