Aplicatii Auto, OffRoad, Overlanding si Expeditie

Vopsire Bena Camionete Pick-up
Când pulverizați Bullet Liner pe mașina, camioneta sau vehiculul de teren, faceți o investiție care protejează și prelungește durata de viață a celor mai prețuite echipamente. Protectorul avansat cu pulverizare din poliuree de la Bullet Liner protejează împotriva abraziunilor, zgârieturilor și înțepăturii și oferă întotdeauna un finisaj profesional, „de expoziție”, care arată grozav.
Vopsire Praguri

Dar adevărata minune a formulei noastre brevetate este cât de bine blochează umezeala care provoacă rugina, care denigrează rapid atât aspectul, cât și valoarea vehiculului tău, lăsându-l să arate prematur îmbătrânit înainte de vremea sa.

Vopsire RockSliders
Bullet Liner rezistă la cele mai dureroase condiții și nu se va decoji, nu se va desprinde sau crăpa, chiar și atunci când este expus toată ziua, lumina directă a soarelui și intemperii extreme.
Vopsire Bare Fata Spate si Aparatori radiatoare si Faruri
Nu contează cum îl folosești pe vehiculul tău. Metoda Bullet Liner ca masură de protecție este întotdeauna o investiție inteligentă pentru a vă proteja mașina sau camioneta.
Vopsire Conraaripi și Extensii Aripi

Mulți dintre clienții noștri optează pur și simplu pentru utilizarea Bullet Liner pentru a oferi vehiculului lor un aspect lustruit și rece, cu stiluri personalizate, cu aspect de fabrică.

Vopsire Carcase Oglinzi și Elemente ale Caroseriei

Carcasele oglinzilor sunt expuse loviturilor, zgarieturilor de tot felul. Ele pot deveni un element mai Putin sensibil, securizandu-le cu Bullet Liner, care le oferă protecție desăvârșită la impactele medii.

Orice element al caroseriei poate fi vopsit cu liner, indiferent dacă motivul este estetic sau tehnic.

Vopsirea Caroseriei Integrale

Vopsirea integrala cu Bullet Liner protejează caroseria în orice condiții de rulare. Dacă vorbim de o duba de expediție sau overlanding, vopsirea integrala permite o protecție totatala în orice mediu offroad. Vopseaua nu se cojește, cu face bule, nu crapă și n se decojeste în aproape orice condiție o expunem.

Vopsirea Sasiului

Șasiul este cel mai important component al unui autovehicul offroad.

El este supus la cele mai aspre condiții ale deplasărilor: Noroi, Pietre, Bolovani, Umezeala, Zăpadă, toate acestea îl afectează în timp.

In momentul în care se face o recondiționare totala a mașinii, după sablarea sasului, acesta poate fi protejat pe o perioada lunga cu Bullet Liner.

Vopsirea Totala sau pe Elemente a Remorcilor

Remorcile sunt vehicule care îndură cele mai multe lovituri și zgârieturi. Cea mai la îndemână metoda este pulverizarea cu Bullet Liner, elastomerul bazat pe poliuree.

Poate transforma total un utilaj folosit și poate prelungi mult viață acestuia.

 

Vopsirea Jantelor

Jantele sunt elementul de legătură cu carosabilul. Toate elementele neprevăzute de pe carosabil sau orice drum pe care mergem, pot deteriora jantele mașinii sau remorcii.

Ca si element estetic sau ca și element protector, Bullet Liner da un ever de nou oricărei jante.

Vopsiri elemente Camioane, TIR și Semiremorci

Pentru Camioane și TIR-uri în general, opțiunile sunt aproape totale.

Se pot vopsi elemente ale cabinei, atât interioare cât și exterioare, elemente ale sasului, bare, trepte, grile de radiator, ornamente, jante, rezervoare de apa și combustibili etc.