Bullet Liner USA

Istoric

Rădăcinile Bullet Liner™ în industria vopselurilor pe baza de poliuretan sunt vechi – dateaza de la începuturile industriei în sine, cu mai bine de 30 de ani în urmă. Claudio Burtin, fratele său J.B. și tatăl său Carlos Burtin au fondat Burtin Corporation în 1982 și au început să dezvolte și să inventeze substanțe chimice pe bază de poliuretan pentru o varietate de aplicații de ultimă oră. Prin experimentare și dezvoltare, Claudio a inițiat o tehnologie de acoperire cu poliuree care a aderat pe aproape orice suprafață pentru a oferi protecție exterioară maximă împotriva zgârieturilor, loviturilor de suprafața, ruginii, coroziunii și multe altele.

El a fost primul din industrie care a conceput un sistem avansat de acoperire care a fost, practic, rezistent la rugină, de lungă durată și impermeabil la condițiile meteorologice extreme. În timp ce oferă protecție UV îmbunătățită, împreună cu rezistență îmbunătățită la perforare și abraziune, tehnologia este ideală pentru clienții care își iubesc vehiculele și nu se tem să le folosească în medii accidentate.

Calitatea Serviciilor

Promisiunea de calitate a produsului Bullet Liner asigură că vopseaua noastra “de semnătură” oferă protecție și durabilitate superioare. Soluțiile noastre sunt aplicate de cei mai calificați și instruiți profesioniști de pe piață, astfel încât clienții noștri primesc o aplicație impecabilă de fiecare dată.

Produsele Bullet Liner nu se vor decoji, nu se vor zdrențui, nu vor face bule sau crăpa, indiferent de vreme și de condițiile de mediu.

Serviciul pentru clienți este angajamentul nostru numărul unu. La Bullet Liner, fiecare muncă pe care o facem este o „lucrare făcută corect”.

Pulverizarea cu poliuree Bullet Liner™ protejează împotriva daunelor corozive cauzate de efectele severe asupra mediului și de majoritatea compușilor chimici.

Human Touch

Produsul Bullet Liner a fost o continuare a viziunii mele pentru această piață, securizand cele mai noi tendințe pentru protecție și stil.”

Claudio Burtin, fost CEO al Burtin Labs + fondator al industriei vopselelor de protecție “spray-on”

Afacere Americana cu productie Germana

În calitate de marcă Carlisle Companies, Bullet Liner™ International este lider în industrie în dezvoltarea, fabricarea și comercializarea soluțiilor de acoperire de protecție impenetrabile de înaltă calitate pentru domeniile industriei ușoare, industriale grele, camioane/auto, minerit, militar și depozitare industrială.

 

Cu sediul în Dortmund, Germania, Bullet Liner™ International servește drept centru logistic mondial de vânzări și distribuție pentru produsele companiei, disponibile pentru piețele din afara Americii de Nord din întreaga lume.

 

Certificari si Acreditari