Echipamente și Compuși chimici Asteco

Airlessco

Cele mai apreciate pulverizatoare din lume
Asteco este un partener strategic al Airlessco, unul dintre cei mai respectați producători de unități de vopsire din lume. În plus, oferta include reactoare profesionale de spumă și poliuree Graco și unități de pulverizare Euromair. 

Chillerele American Airlessco sunt produse din 1975. Acestea garantează o aplicație fiabilă la nivel profesional și o tehnologie avansată care a devenit un reper pentru întreaga industrie.

Pulverizatoarele Airlessco vă permit să pompați volume mari de vopsea cu costuri reduse de întreținere și durată lungă de viață. Oferta actuală include unități care au suferit o modernizare tehnică care vizează îmbunătățirea parametrilor și funcționalității. Agregatele pot fi găsite atât în ​​sectorul construcțiilor, cât și în tâmplărie.

Asteco este singurul partener strategic Airlessco din Polonia. Consilierii noștri tehnici cu experiență vă vor ajuta să alegeți modelul potrivit care să răspundă celor mai exigente așteptări și vor instrui viitorii operatori în operarea și întreținerea echipamentelor.

Izolație poliuretanică PURTECO

Purteco este un sistem complet de termoizolație de nouă generație. Include reactoare pentru pulverizarea spumei poliuretanice, o nouă linie de spume eficiente, un sistem de instruire și acreditare și un program de loialitate atractiv. 

Spumele Purteco au fost special concepute pentru aplicarea prin pulverizare în construcții și industrie. Parametrii tehnici, precum intervalul de densitate și unul dintre cei mai buni parametri de performanță de pe piață și coeficienții de conductivitate termică, sunt răspunsul la așteptările celor mai pretențioși clienți.

Produsul se caracterizeaza prin igiena ocupationala foarte ridicata, eficienta ridicata, viteza de executie si versatilitate in tehnica de aplicare a izolatiei. Posibilitatea de pulverizare directa cu spuma PUR scurteaza timpul de izolare, imbunatateste eficienta si estetica.

Spuma poliuretanică Purteco spray este destinată izolației termice mansardelor, pereților și tavanelor.

Pistoale de pulverizare și agregate GUNTECO

Gunteco sunt pistoale profesionale, stripers și unități de pulverizare din producția noastră. Uneltele de înaltă clasă asigură un confort excelent de lucru. 

Gunteco PS-1 și PS-2 sunt dedicate aplicării tencuielilor structurale cu grosimea granulelor de până la 4 mm. De asemenea, sunt concepute pentru lucrări mici de vopsire prin utilizarea duzelor special rafinate. Au o formă unică de rezervor, construcție ușoară și alte soluții practice care garantează o funcționare fără probleme. La achiziționarea unei arme, se oferă o garanție de 24 de luni pentru întregul sistem al dispozitivului. Tehnologie și formă unică pentru performanță și confort de neegalat. Acesta este rezultatul a 20 de ani de experiență și a nenumăratelor idei pentru optimizarea produselor.

Oferta noastra include si o unitate de pulverizare spuma PUR – Gunteco PS 25. Acest reactor a fost dezvoltat impreuna cu Graco, datorita solutiilor optime, inseamna fiabilitate la locul de munca. Oferă un control constant al temperaturii chiar și atunci când pulverizează la debit maxim.

Lucrările de dezvoltare sunt în curs de desfășurare pentru inovatoarea bandă de linii Gunteco PS Road GT. Proiectul este acoperit de o cerere de brevet, așa că detaliile vor fi anunțate în curând.

Marcaje rutiere ROADTECO

Roadteco este un sistem care oferă o gamă largă de produse pentru marcaj rutier orizontal, inclusiv mașini de marcat rutier. Oferta include vopsele de cea mai înaltă calitate cu solvenți cu emisii scăzute, vopsele ecologice și durabile pe bază de apă, precum și mase întărite chimic și Airlessco Sure Stripes, asigurând eficiență ridicată și durabilitate dovedită.

Vopselele rutiere sunt destinate vopsirii marcajelor orizontale ale trotuarului. Acestea sunt vopsele specializate de top, caracterizate prin aplicare ușoară și rezistență ridicată la abraziune. Vopselele noastre au parametri tehnici excelenți și toate aprobările necesare.

Masele de întărire chimic folosite la realizarea marcajelor rutiere de diferite tipuri sunt rezistente la condițiile meteorologice. Pot fi aplicate manual sau cu mașina în tehnologie netedă și structurală, obținând un efect precis și de durată.

Hidroizolație HYDROTECO

Produsele de hidroizolație Hydroteco sunt o garanție a calității înalte și a parametrilor excelenți la izolarea acoperișurilor, fundațiilor și piscinelor. Ele creează o acoperire fără sudură, durabilă și rezistentă la apă. Acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde în ceea ce privește protecția împotriva umezelii și UV.

Acoperiri specializate COATECO

Coateco este o ofertă cu o gamă largă de sisteme de protecție a straturilor care îndeplinesc cerințele ridicate de protecție împotriva condițiilor meteorologice și coroziunii. Acoperirile specializate Coateco sunt destinate aplicarii prin pulverizare si pentru protectia impotriva coroziunii suprafetelor metalice si betonului. 

Compuși de nivelare PUTZTECO

Sub marca Putzteco există o gamă largă de compuși pentru rosturi gata de utilizare, destinate diferitelor tipuri de lucrări de finisare. Chitul este folosit pentru îndreptarea plăcilor de gips-carton și pentru realizarea straturilor de finisare din gips pentru vopsea și tapet. De asemenea, este potrivit pentru umplerea cavităților, brazdelor și fisurilor din ipsos. 

Putzteco sunt mase gata de utilizare produse pe bază de rășini hibride, care se caracterizează prin plasticitate ridicată, aderență ridicată la substrat în timpul aplicării și granulație fină. Cel mai mare avantaj al lor este capacitatea de a aplica straturi foarte subtiri.