Aplicatii Militare

aplicatii diverse in materie de securitate si siguranta

Când vine vorba de protejarea oamenilor care ne protejează, distrugerile cauzate de proiectile sau resturi de la o explozie este cea mai probabilă amenințare de a provoca răni sau deces. Calitățile unice asemănătoare armurii pe care agentul de protecție din poliuretan de la Bullet Liner le oferă suprafețelor vehiculelor și echipamentelor militare pot ajuta la minimizarea daunelor colaterale în cazul unui eveniment altfel catastrofal. Bullet Liner este dur, dar va rămâne atașat de un substrat aplicat chiar dacă este îndoit sau distorsionat de o explozie sau proiectil, ajutând la atenuarea fragmentării periculoase.

Operațiunile de apărare au descoperit proprietățile de salvare a vieții și de prevenire a rănilor ale sigilantului nostru patentat din elastomer și, de asemenea, îl pulverizează pe pereții clădirilor pentru a proteja activele și personalul militar cheie. Echipa fondatoare a Bullet Liner, Burtin Labs, a oferit același tip de protecție Pentagonului Statelor Unite în urma atacurilor de la 11 septembrie.

Eficacitatea spray-ului Bullet Liner asupra protecției nu poate fi diminuată nici măcar în condiții extreme de mediu și de aceea este „de grad militar” în toate sensurile. Bullet Liner este la fel de durabil, chiar și în cele mai calde și aride condiții, precum este la temperaturi umede, umede sau frigide sub zero. Membrana poliuretanică a Bullet Liner, de fapt, devine o parte a suprafeței pe care este pulverizată și nu se va desprinde, crăpa sau dezlipi – indiferent de tipul de expunere sau de durata de timp.

Protecție ridicata la orice

Vehiculele militare și tactice speciale se află în prima linie de apărare în fiecare zi și, adesea, sunt susceptibile de a susține o explozie directă sau un atac cu proiectile. Bullet Liner oferă stratul suplimentar de rezistență și rezistență pentru a ajuta la atenuarea rănilor și a vieților pierdute.