Graco USA

Istoric

Fondată în 1926, Graco este unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de transfer de fluide din lume. Produsele Graco transportă, măsoară, controlează, distribuie și aplică o gamă largă de fluide și materiale vâscoase utilizate pentru lubrifiere, inclusiv vehicule în aplicații comerciale și industriale. Graco oferă sisteme, produse și tehnologii care stabilesc standardul de calitate în multe industrii de manipulare a fluidelor. Graco oferă echipamente pentru pulverizare de finisare, acoperire de protecție și circulație a vopselei, lubrifiere și distribuire a adezivilor și etanșanților, precum și echipamente puternice pentru industria construcțiilor. 

Echipamentul de pulverizare cu spumă poliuretanică de la Graco este unul dintre segmentele de produse cele mai avansate din punct de vedere tehnologic ale companiei. Ei au câștigat recunoaștere în întreaga industrie datorită funcționalității, fiabilității și soluțiilor inovatoare care au devenit un reper pentru întreaga industrie.

Viitor

Produse de calitate, inovație și servicii pentru clienți A+ 

Graco se străduiește să fie producătorul de cea mai înaltă calitate din industrie de produse de manipulare a fluidelor, care acoperă mai multe piețe. Pe lângă calitate, concentrarea noastră asupra inovației are ca rezultat produse care conduc cu caracteristici avansate, design de pionierat și performanță ridicată. Toate susținute de o promisiune de servicii excepționale pentru clienți.

Întrebat despre ce vede în viitor, președintele și CEO Mark Sheahan adoptă un ton optimist: „Avem o echipă câștigătoare de angajați și distribuitori din întreaga lume care se trezesc în fiecare zi și le pasă de ceea ce fac pentru Graco și clienții noștri. „Angajații din întreaga lume se angajează să ajute compania să-și încheie primii 100 de ani de forță.

inovație

Știați că a fost o idee inovatoare a lui Russell Gray în 1926 care a lansat Graco? Acea inovație a fost primul lubrifiant de automobile portabil, alimentat cu aer. Astăzi, inovația este încă o forță motrice la Graco. Singurul lucru care s-a schimbat este viteza și intensitatea cu care are loc inovația. 

În spatele obsesiei noastre pentru inovare se află inginerii și experții tehnici a căror misiune zilnică este să investigheze și să perfecționeze noi idei, tehnici și tehnologii care sunt proiectate sistematic în produsele de ultimă generație, precum și echipele de vânzări, marketing și service care adună informații despre clienți. pentru a informa eforturile noastre de îmbunătățire continuă.

IMPACTUL ASUPRA MEDIUL LA GRACO

La Graco, suntem dedicați să facem ceea ce trebuie – întotdeauna. Ne folosim resursele cu înțelepciune pentru a minimiza impactul nostru asupra mediului. Contribuim la bunăstarea angajaților noștri și a comunităților noastre. Și ne angajăm profund să operăm cu integritate și în conformitate cu legile și reglementările relevante. 

Recunoaștem că afacerea noastră are un impact asupra unei game largi de părți interesate, de care depindem și de fiecare. Înflorim atunci când clienții noștri, angajații noștri, comunitățile noastre și planeta noastră prosperă.