Echipamente Graco

Pneumatic
Cea mai bună alegere la un preț accesibil. Reactoarele A-25 și A-XP1 mențin un nivel constant de temperatură chiar și atunci când pulverizează la debit maxim, rezultând o calitate îmbunătățită a spumei. Bucurați-vă de liniștea sufletească cu durabilitatea dovedită a unui motor pneumatic Graco standard.
Electric

Reactoarele de la Graco este proiectat pentru a procesa și pulveriza poliuree și alte acoperiri de înaltă presiune. Încălzitoarele hibride și furtunurile încălzite ajută la obținerea materialului la vâscozitatea potrivită înainte de amestecare. Scăderile cu eliberare rapidă simplifică întreținerea, au comenzi ușor de utilizat și au un design robust și portabil. Toate aceste caracteristici fac din Reactor alegerea preferată pentru aplicațiile de acoperire.

Vă puteți baza pe puterea, performanța și capacitatea de producție Graco Reactor E-Series pentru aplicații de acoperire cu poliuree cu uscare rapidă. În plus, vă permit să finalizați sarcinile mai rapid și mai fiabil decât oricând.

Hidraulic

Ce oferă sistemul hidraulic:

Fiabilitate – Sistem de pulverizare robust, de mare rezistență pentru durabilitate maximă
Timp de nefuncționare redus – Intervale de service extinse
Productivitate zilnică crescută – Capacitate extremă de ciclu de lucru

Seria de sisteme hidraulice Reactor de la Graco vă oferă mai multă productivitate și eficiență la pulverizare. Sunt ideale pentru producătorii interni de echipamente sau pulverizatoarele de mare volum.

Integrat

Cel mai recent sistem de dozare din seria GRACO Reactor 2 EXP2-UNITED . Este o combinație a dozatorului electric REACTOR 2 E-XP2 cu un generator de energie, montat pe o platformă comună. În plus, acest sistem este echipat cu un compresor și un uscător de aer. Avantajul acestui kit este că unitățile montate pe platformă sunt complet independente electric. Fiecare dintre dispozitive poate fi conectat la o rețea externă.

Accesorii pentru sistemul Graco Pur
  • Camere de amestec AF și A
  • Pistol Fusion AP
  • Pistol Fusion CS
  • Pompe de transfer T1 și T2
  • Pistol Fusion MP
  • Pistol Probler P2
  • Furtun încălzit cu reactor Graco
Dispozitive Gusmer

Dozator hidraulic, încălzit, cu mai multe elemente pentru pulverizarea spumei poliuretanice.

Echipament care nu este destinat utilizării în aer liber. Numai pentru uz profesional. Cream fiecare oferta individual pentru client, in acest scop va rugam sa ne contactati.